www.vandenbrandhof.com | Opening Camp Schoenen, Dorpsstraat te Lunteren
4386
post-template-default,single,single-post,postid-4386,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Opening Camp Schoenen, Dorpsstraat te Lunteren

Opening Camp Schoenen, Dorpsstraat te Lunteren

Het is inmiddels een veelbesproken pand geworden in Lunteren, de nieuwe winkel van ‘Van Camp Schoenen’. Het is een pand geworden met een bijzondere architectuur.
In het achterliggende jaar zijn de sloop en de nieuwbouw het gesprek geweest bij velen. Nu het pand wordt ingericht is menigeen nieuwsgierig hoe het er van binnen uit zal zien.
Donderdag 8 september worden zij en anderen op hun wenken bediend. Dan opent ‘Van Camp Schoenen’ de winkel voor haar klanten. Zij dienen wel stevig in de schoenen te staan, want je hebt wel even de tijd nodig om te realiseren dat je toch echt wel in Lunteren bent. En niet aan de PC Hooftstraat in Amsterdam.
Van_Camp_Schoenen
Het nieuwe pand van ´Van Camp Schoenen´, met op de begane grond de nieuwe winkel.
Basisvoorwaarden
Modern, strak, ruimtelijk en groot. Nodig voor het nieuwe ‘Van Camp Schoenen’ concept. Hierin zijn meerdere disciplines ondergebracht, podologie, schoenreparaties, pedicure, wandelschoenen en wandelkleding met daarnaast een zeer uitgebreid assortiment aan schoenen laarzen e.d.
“Wij bieden een totaal concept. Hiermee willen wij ons onderscheiden in de markt. En …, in een onderscheidend gebouw. Hierin kunnen wij de klanten een totaal en betaalbaar concept aanbieden.”
In het pand krijgen drie podologen, een pedicure en een schoenreparateur elk hun eigen praktijkruimte. Want zeggen ze bij ‘Van Camp’: “Het zijn wel de voeten waarmee we dagelijks werken, het voelen en meten ervan. Onze klanten komen werkelijk uit geheel het land en dan is het niet doenlijk ze terug laten komen voor, bijvoorbeeld aanpassingen, of schoenreparaties. Wanneer je dit in eigen huis kunt aanbieden wordt dat erg gewaardeerd. Daarbij zijn service en advies de basisvoorwaarden om klanten aan je te binden.”
Wandelsport
Nieuw in het concept bij ‘Van Camp’ is de wandelsport. Daarvoor is de nieuwe afdeling vrijgemaakt en ook hier komen de meerdere disciplines bij elkaar. Het opmeten van de voet, het advies, het assortiment en de kundigheid van het personeel.
“We wonen en werken te midden van de prachtige natuur, die uitnodigt tot wandelen. Het genieten begint bij goed schoeisel. Wij zeggen dat we voor elke voet een schoen hebben, ook voor wie graag wandelt. En, voor elke portemonnee hebben wij (wandel)schoenen!”
Om de klant optimaal van dienst te zijn is een testbaan voor wandelschoenen aangelegd. Oneffenheden, ongelijke bodem, hoogte verschil, kortom eigenlijk alles wat je in de natuur aan begaanbaarheid tegenkomt, kan worden ervaren op de ‘testbaan’.
Het wandelconcept is ook terug te vinden in de aanverwante kleding. Hiermee kan de wandelaar geheel voorbereid vanuit de winkel aan de Dorpsstraat de omliggende natuur in stappen.
Opening
Bijna zou je vergeten dat er ook nog schoenen worden verkocht. De zeer uitgebreide collectie is verder aangepast aan de klant.
Klanten die uit het gehele land afreizen naar Lunteren, om daar de kwaliteit, het advies en service te ervaren. Speciaal voor hen en die hulpbehoevend zijn is er achter de winkel parkeerruimte.
Met de opening van de nieuwe winkel zet ‘Van Camp Schoenen’ Lunteren op de kaart. Donderdag 8 september wordt een nieuwe weg ingeslagen. Eigentijds, verrassend, vernieuwend en van een geweldige diversiteit.
Bron: Lunterse Krant