www.vandenbrandhof.com | Oplevering grootschalig gerenoveerde woning Hugo de Vriespark, Lunteren
4091
post-template-default,single,single-post,postid-4091,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Oplevering grootschalig gerenoveerde woning Hugo de Vriespark, Lunteren

Oplevering grootschalig gerenoveerde woning Hugo de Vriespark, Lunteren

Na een aantal maanden verbouwd te hebben, hebben wij afgelopen maand deze woning in Lunteren opgeleverd. De hovenier is nu druk bezig om de tuin aan te leggen zodat de eigenaar er deze zomer van kan gaan genieten.